Automatické ukládání vyřazených dokumentů

Zvolte, zda vyřazené dokumenty mají být pouze zobrazeny v Adobe Acrobatu (výchozí nastavení) nebo zda mají být automaticky uloženy.

Automatické ukládání probíhá do složky, kde se nachází zdrojový dokument.

Při automatickém uložení je zachována původní verze (kompatibilita) PDF. Při uložení z Adobe Acrobatu je verze nahrazena Adobe Acrobatem.

STÁHNĚTE SI 100% FUNKČNÍ DEMO
PLDA 5
pro Adobe Acrobat 8 - 12 (DC) a 2017

Archiv verzí ZVOLTE PLATFORMU
win
Windows
XP/VISTA/7/8/10
osx
MAC OS X
10.5 - 10.10
DEMO ZDARMA* *) 100% funkční na 14 dní *) Odesláním požadavku na stažení dema souhlasím s obchodními podmínkami